Referenties wanddecoratie 

 

Lees de ervaringen van klanten die een muurschildering of andere wanddecoratie hebben laten uitvoeren door Birgit Charles. Meer referenties leest u op Google Reviews, Facebook en www.bimmuurschildering.nl (BIM is mijn andere website voor kinderkamers)

 

 

Ook u kunt hier uw ervaring delen:  Voeg referentie toe


Deborah

Slaapkamer muur: bladeren schildering

Birgit heeft onze slaapkamer wand prachtig gemaakt met bladeren, heel erg blij mee!

 

slaapkamer muur 

 


 

 

Jan en Thea

Muurschildering keuken en hal: pepers en grote bloem

 

De muurschilderingen zijn geworden zoals wij het ons hadden voorgesteld. Birgit is direct en zakelijk en kan zeer goed luisteren, dus onze wensen en ideeën heeft zij goed vertaald in mooie ontwerpen, en buitengewoon mooi op de muren geschilderd. Zoals gezegd zeer tevreden over het geleverde werkt. Birgit maakt dus waar wat op haar site staat.

Wij bevelen Birgit zeer aan.
Jan en Thea

 

keuken muurschildering

muurschildering hal

 


 

Richard Bos
Abstract schilderij: Flame

 

In opdracht van ons heeft Birgit een prachtig schilderij gemaakt waarbij de samenwerking mooi tot uiting is gekomen, wij krijgen heel veel positieve reacties op het schilderij flame.

 

abstract schilderij laten maken

 


 

Jan en Diana Pol

Muurschildering op structuur: Bloesemtak met lepelaar

Gouda, Zuid-Holland

 

Hoi Birgit, wij zijn helemaal tevreden met jou mooie muurschildering en wat heb je toch een gave lepelaar gemaakt. We zijn dan ook helemaal in onze nopjes. We raden het iedereen aan om een muurschildering via jou te laten maken. Echt je bent een inspiratie voor veel mensen.

 

lepelaar wanddecoratie bloemen

 


 

Marion

Schilderij op canvas: Leeuw

Amstelveen, Noord-Holland

 

Birgit heeft haar eigen ideeën los kunnen laten op ons schilderij. Het is een leeuw geworden; The lions portal. Het is net alsof hij zo onze kamer instapt. Heeft interessante en magische details. We zijn er heel blij mee!

 

schilderij canvas leeuw


 

Joke Florax

Keukenmuur decoratie: rode pepers 

Purmerend, Noord-Holland

 

Brigit heeft voor ons een prachtige muurschildering gemaakt van 2 spaanse pepers met een leuke twist!..superblij mee.Een vrolijke noot in de keuken! Ze springen bijna van de muur af zo in de pan! Heel mooi geschilderd met schaduw. Wij kunnen Birgit van harte aanraden.

keukendecoratie rood


 

Sonja van Vliet

Amsterdam

Bloemen wanddecoratie: krokussen

 

Birgit heeft bij mij een prachige muurschildering gemaakt van krokussen. Ik had aangegeven een eenvoudig bloem te willen en ook graag iets te willen waar de muur nog op zichtbaar was. Birgit heeft toen dit ontwerp gemaakt.  Het is gedetailleerd, zacht en toch een krachtige schildering geworden. Ik ben er heel blij mee.

woonkamer muurschildering bloem

 


Pieter en Esther

Schilderij Utrecht stad

 

We hebben het ‘Utrechts’ tafereel in opdracht laten maken door Birgit. Ze heeft dit naar volle tevredenheid gedaan juist omdat zij heel goed geluisterd heeft naar onze wensen maar ons ook heeft voorzien van mogelijkheden en adviezen waardoor het schilderij andere inzichten gaf en veel beter werd. Het schilderij is daardoor echt TOP geworden en zijn wij hier erg blij mee. Nogmaals veel dank Birgit! Ook de prijs - kwaliteit is goed. Wil je een mooi schilderij laten maken, volledig naar wens, is het zeker aan te raden bij Birgit langs te gaan.

utrecht schilderij laten maken

 


Christa

Magnolia bloesem muurschildering

 

De muurschildering voldoet volledig aan onze verwachtingen. Vooraf hadden wij diverse telefoongeprekken gevoerd over de bloemen, de tak en de kleuren. Tijdens het schilderen stemde Birgit regelmatig met ons af. Wij vinden het prachtig. De muur is helemaal tot leven gekomen.
Birgit kunnen wij van harte aanbevelen.

magnolia muurschildering

 


Danielle

Muurschildering haaien

 

Birgit heeft in de kamer van mijn zoon een prachtige, levensechte haai gemaakt. Ze maakte er een heuze studie van hem zo echt mogelijk te maken.
Professionele werkwijze met een prachtig resultaat.
Mijn zoon zegt er over: Hij is leuk en cool en hij lijkt heel goed!

muurschildering birgit charles amersbeek

 


Bonny Lemmers

Tuinmuur decoratie: Cuba thema muurschildering

Haarlem, Noord-Holland

 

Ontzettend blij met onze 'Cuba' Muurschildering! Birgit denkt mee en zorgt voor het beste resultaat, zeker een aanrader!
Groetjes Bonny

tuinmuur muurschildering

 


Silvie Heldens

Keuken muurdecoratie: Spaanse pepers

 

Op zoek naar een originele versiering van onze keukenmuur kwam ik op de site van Birgit terecht. De rode Spaanse pepers vielen meteen in de smaak. Inmiddels staan ze erop en we zijn heel blij met het resultaat. Origineel, mooie kleuren en heel netjes geschilderd. Bedankt Birgit!!

wanddecoratie keuken groente

 


Mirjam en Petra

Muurschildering vogels en huisdier (hond)

Aalsmeer, Noord-Holland

 

Wij hebben goede ervaringen met Birgit. Het contact liep heel gemakkelijk en ze luisterde goed naar wat we wilde maar dacht ook met ons mee. Het resultaat is dan ook boven onze verwachtingen!

vogels huisdier muurschilderingen


Daniel

Muurschildering in de hal: tak

Amsterdam, Noord-Holland

 

De hele samenwerking verliep plezierig. Brigit staat voor haar vak, terwijl ze ook ook oog heeft voor onze wensen. Een zeldzame mix. Daarnaast is ze lekker pragmatisch en pakt ze lekker door. Ideaal voor dit soort creatief werk.
Dank je wel Birgit, we zullen je ook op andere plekken aanbevelen. Hartelijke groet, Daniel 

tak muurschildering hal

  


Jan Aleman - Servoy

Logo + tekst muurschildering

Amsterdam, Noord-Holland

 

Om ons nieuwe kantoor in Amsterdam echt af te maken heeft Birgit ons logo en onze 'waarom' op een muur geschilderd. Het is zeer professioneel uitgevoerd en klanten en personeel vinden het erg mooi geworden. Een waardevolle aanvulling voor de sfeer op ons kantoor! 

logo op muur tekst

  


Petra

Muurschildering stilleven keuken

Rhoon, Zuid-Holland

 

We hebben een saaie witte muur opgevrolijkt met een stilleven in de keuken ,met een grote pepermolen , ui, knoflook ,en Spaanse peper. Het resultaat mag er wezen. Birgit werkt zeer netjes en is geduldig. Echt een aanrader. We zijn er super blij mee.

Vr gr Petra.

stilleven muurschildering keuken

  


Jitske - Sus & So

Logo muurschildering

Hilversum - Noord-Holland

 

Birgit heeft ons mooie logo prachtig op de muur geschilderd, we zijn er elke dag nog blij mee!

Het was heel leuk om (stiekem, we hebben natuurlijk niet de hele tijd op haar vingers gekeken) te mogen zien hoe Birgit het logo op de muur schilderde. Ze deed het met veel precisie en toch is juist de kracht van de muurschildering dat je ziet dat het met de hand is gemaakt.

Gonny en Jitske van Sus & So (voorheen Het Groene Warenhuis) Hilversum

bedrijfslogo muur

 


Jeanita

Muurschildering in huiskamer: Bloesemtak

Almere - Flevoland

 

Ik zocht naar een idee om fotolijstje op de muur bijzonder uit te laten komen. Dit is dankzij Birgit helemaal gelukt.
Super bedankt voor de bijzondere bloesemtak!

muurschildering bloesem

 


Bart en Anne 

Muurtekst op spachtelputz / structuur

 

Birgit heeft voor ons erg netjes en nauwkeurig onze lievelingstekst van Spinvis op de muur gezet. Voorafgaand dacht ze goed mee over het ontwerp. Bovendien was ze ook nog eens erg gezellig gezelschap tijdens onze thuiswerkdag waarop ze kwam schilderen. Een aanrader!

tekst op spachtelputz muur


Ingrid

Amsterdam, Noord-Holland

Wanddecoratie grachtenpanden

 

Via onze interieur adviseuse bij Birgit terecht gekomen met de vraag om Amsterdamse huisjes voor onze kinderkamer te schilderen. We hadden geen goed voorbeeld, maar Birgit kwam met verschillende ideeën en tekenstijlen om deze opdracht uit te voeren. Birgit is enthousiast, zeer professioneel en secuur in haar werk. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die een muurschildering wil laten maken!

amsterdamse huisjes muurtekening

 


Tandarts De Viaanse Molen

Alkmaar, Noord-Holland

1e schilderingen: 2 behandelruimtes met bloemen

Later 2e opdracht: landschap in zwart-wit

 

Ontzettend blij met onze mooie bloemen. Onze patienten complimenteren ons op deze wandschildering. Het draagt bij aan de huiselijke sfeer die wij in onze praktijk willen realiseren.
Waar anderen zeiden dat dit niet kon en er fotobehang nodig was om dit te realiseren, zag Birgit een uitdaging. Zij draaide haar hand hier niet voor om, met prachtig werk als resultaat.

lanschap wandschildering

bloemen wanddecoratie

bloemen

 


Glenda

1e opdracht: Persoonlijk magneetbord

2e opdracht: Landschap muurschildering doorkijkje Middellandse Zee

Alphen a/d Rijn, Zuid-Holland

 

Graag wilde ik wat ik al een tijd in hoofd had zitten nu echt op de muur. Na vele mogelijke websites te hebben bekeken, bij Birgit uitgekomen voor onze muurschildering. Inmiddels hebben twee mooie muurschilderingen in huis (memobord en doorkijkje) van Birgit en de derde komt eraan.

De samenwerking is erg prettig en ze geeft goede aanwijzingen/tips en denkt met je mee.

Tot snel! ;-

landschap schildering

magneetbord wanddecoratie woonkamer

 


Carmen

Muurschildering in keuken: Spaanse pepers

Amsterdam, Noord-Holland

 

Onze witte kale keukenmuur is eindelijk "opgeleukt" met een paar pittige knalrode pepers. Al heel lang liepen we met het idee om de muur met pepers te verfraaien, maar wisten niet hoe. Birgit heeft de pepers zo prachtig realistisch gemaakt dat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. We zijn er super blij mee en hebben al menig compliment gekregen van mensen die op bezoek kwamen.

Heel veel dank Birgit!

keuken muurdecoratie pepers

 


Jacky

Woonkamer muurschildering: silhouet landschap
Amsterdam, Noord-Holland

 

Birgit heeft een super gaaf authentiek Australisch landschap voor ons geschilderd. Voor mij als Australische heel leuk om zo iets persoonlijks in de woonkamer te hebben. Vrienden en familie die langs komen staan altijd weer even te kijken naar deze zeer originele muurschildering. Kortom we zijn er echt super bij mee!

landschap silhouet wanddecoratie

 


Denise

Slaapkamer muurschildering: tak met bloesem
Baarn, Utrecht

 

Bloesems vind ik prachtig. Het is alleen jammer dat ze zo kort bloeien in de natuur. Daarom wilde ik graag het hele jaar door kunnen genieten van een bloesem in bloei. Birgit heeft dit waargemaakt met een prachtige muurschildering, de vlinders hebben voor mij een speciale betekenis en deze heeft ze in precies de juiste kleur geschilderd.
Het was fijn dat Birgit goed voorbereid kwam schilderen en het eindresultaat is precies zoals ik had verwacht.

bloesem muurschildering slaapkamer

 


Clara

Muurschildering van huisdieren: konijn en vogels
Almere, Flevoland

 

We hebben Birgit gevraagd om onze babykamer te schilderen met onze huisdieren. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen! Wat is die kamer mooi geworden door de muurschildering! We wisten dat het een pittige klus zou worden, vooral vanwege onze konijn Coco en haar pluizige haren, maar het resultaat mag er zijn.
Ze denkt met ons mee, luistert goed naar onze wensen en heeft een prettige werkhouding.

huisdier muurschildering

 


Rebecca

Muurtekst op structuurverf in woonkamer

24-06-2014

 

We waren op zoek naar iemand die op de muur een tekst kon schilderen en kwamen via internet bij Birgit terecht. We hadden geen idee wat er mogelijk was en wat de kosten zouden zijn.
Birgit heeft met ons meegedacht en onze ideeën uitgewerkt met een mooi lettertype en kleur. Via email heeft ze diverse impressies gestuurd zodat we een beeld konden krijgen.
Nadat we eruit waren, is Birgit gekomen met een professionele uitrusting en heeft ze de kleuren zelf gemengd.
Het resultaat? We zijn er super blij mee.

muurtekst structuurverf woonkamer

 


Geert - InSided

Muurschildering: Logo en slogan
Amsterdam, Noord-Holland

05-06-2014

 

Wij hebben ons (ingewikkelde) logo laten schilderen en zijn zeer tevreden met het afgeleverde werk. Alles is heel netjes, vlot en vakkundig gedaan en Birgit is een leuk en prettig mens om mee te samen te werken. Echt een aanrader, we gaan in de toekomst vaker gebruik maken van haar diensten!

Logo muurschildering

 


Bea

Huiskamer muurschildering: witte fantasieboom
Uithoorn, Noord-Holland

27-05-2014

 

Een saaie hoek van mijn woonkamer werd door Birgit versierd met een door haarzelf ontworpen fantasieboom. De vogels en vlinders er om heen maken het geheel vroliijk. Ik zit met plezier aan tafel en kijk er naar!
Dank je wel Birgit voor deze muurschildering!

Met vriendelijke groet,
Bea

boom-wanddecoratie

 

 

Wilt u ook een referentie achter laten? Voeg referentie toe >> 

 

informatie muurschildering laten maken

 

 

Birgit Charles maakt muurschilderingen, muurteksten en schilderijen in opdracht.

Muurschilderingen worden gemaakt in een straal van 75km van Amsterdam.

Op aanvraag zijn grotere afstanden mogelijk.

 


Muren/ondergronden

De meeste ondergronden zijn beschilderbaar:

- spachtelputz

- glad gestucte muren

- behang:

- vinyl
- glasvezel
- papieren behang

 


Verf

De schilderingen worden met acryl verf gemaakt.

Voordelen:

- geurvrij;

- kleur vergeelt niet;

- weerstaat direct zonlicht;

- zeer stootvast.

 

In geval van glad gestucte muren dient de muur eerst gesausd te zijn met een niet-waterafstotende muurverf, liefst latex.

 

Andere verfsoorten mogelijk, in overleg.