Skip to main content

Corona beleid

Volgens de richtlijnen van het RIVM mag ik doorwerken. Dit doe ik graag, maar wel met beleid. Niet alleen om het zorgstelstel te ontlasten, maar ook voor alle kwetsbaren bij wie ik na jou schilder.

 

Al denken veel mensen dat ik altijd bij klanten werk: het grootste deel van mijn werktijd was al op kantoor/in atelier. Dit scherp ik nu verder aan: meer digitale opdrachten (geboortekaartjes) en schilderijen op canvas. De muurschilderingen maak ik de komende tijd bij maximaal 1 à 2 huishoudens in de week. Verder hou ik me aan social distancing.

 

Ik hou me aan 1,5m afstand, ook bij jou thuis. Ik vertrouw erop dat je deze afstand respecteert. 

 

Normaal gesproken is het prima als er familie of vrienden komen kijken. Om deze periode door te komen, vraag ik jullie om helemaal geen mensen bij jullie thuis uit te nodigen in de uren dat ik er ben, ook niet als ik in een kamer boven aan het schilderen ben. Graag bij het maken van de afspraak overleggen als jullie dit anders willen. 

 

In geval dat ik verkouden/ziek wordt, verzet ik direct de afspraken. Ik doe mijn uiterste best om iedereen op tijd te voorzien van een schildering.

 

Als je zelf verkouden/ziek bent of iemand in je naaste omgeving, kom ik dezelfde week en de week er na niet bij je schilderen. Afspraken mogen kosteloos verzet worden naar enkele weken tot 3 maanden later. Wel graag zo spoedig mogelijk aangeven.

  

Contact en prijs schildering aanvragen >>

 

Bekijk muurschilderingen >>

 

Birgit Charles maakt muurschilderingen, muurteksten en schilderijen in opdracht.
Muurschilderingen worden gemaakt in een straal van 75km van Amsterdam.
Op aanvraag zijn grotere afstanden mogelijk.


Muren / ondergronden

De meeste ondergronden zijn beschilderbaar:
- spachtelputz
- glad gestucte muren
- behang:

- vinyl
- glasvezel
- papieren behang


Verf

De schilderingen worden met acryl verf gemaakt.
Voordelen:
- geurvrij;
- kleur vergeelt niet;
- weerstaat direct zonlicht;
- zeer stootvast. 

In geval van glad gestucte muren dient de muur eerst gesausd te zijn met een niet-waterafstotende muurverf, liefst latex.

Andere verfsoorten mogelijk, in overleg.